Най-красивият сезон за мен е есента, а любимият – пролетта. Не съм и никога не съм била лятна чайка, но виж зимата и променливите сезони ги обичам много 🙂  Обичам от време на време да си давам и по някоя почивка – нали съм си мързеливка, та решихме миналата седмица с половинката да си разнообразим животеца на някое приятно местенце.

vvvПреди време ми бяха препоръчали Еко селище и като му разгледах снимките на сайта се зарекох, че ще го посетя, та сега като се удаде възможност изобщо не му мислих и изврънках гаджето да отидем точно там. Всъщност изобщо не е далеч – пътят беше час и половина макс със софийските задръствания.

Останахме две нощувки в стая в хотелската част – селището предлага и четири самостоятелни вили. Времето като за края на октомври беше чудесно – слънце, прохладна температура и почти никакъв вятър, което ни позволи да се разходим из Цигов чарк, и да разнообразим нашата почивка във Велинград, китните му заведения, кастовият извор Клептуза и неговия парк, както и да се разходим из забележителностите наоколо, които изобщо не са малко.

Успяхме да си починем много добре. Условията в хотела предразполагаха максимално за това и останахме много доволни от обслужването, затова ви препоръчвам мястото, където ние отседнахме.