Есента чука на вратата и е време са се подготвим за нея, не мислите ли?

Малко по малко времето започва да се захлажда. Усещате ли? Сложихте ли вече дългите панталони? Обухте ли затворените обувки? Наметнахте ли си някакво яке или поне сако? А погрижихте ли се за кожата на ръцете си?

Една от заплахите на есента е, че вече не ни е толкова топло и спираме да пием количеството течности и вода, което приемаме през лятото. Затова есента е много опасен момент, в handcreamкойто сме застрашени от дехидратация на телата си и следователно трябва да внимаваме.

Вятърът,  който само чака да дойде неговото време, скоро ще започне да жули и най-податливи естествено ще се окажат откритите части на кожата ни. Като ръцете например! Те често страдат най-много от външните фактори на заобикалящата ни среда. Искате ли да ги предпазите и да ги запазите здрави и красиви? В такъв случай май е време да си сложите едно хидратиращо кремче за ръце в чантата си. В момента, в който усетите, че кожата ви започва да се опъва, да е грапава или да не я чувствате, каквато трябва – отваряте чантата си и стискате малко кремче. Толкова просто, а толкова ефективно.