Георги Георгиев - председател на БНО
Георги Георгиев – председател на БНО

Колкото и да не му се иска на сегашното правителство, чиито действия илюстрират нагледно и красноречиво епитетите „тъпо“ и „упорито“, съвсем скоро ще си имаме ново такова. Казвам го, не защото съм ясновидка, което впрочем е крайно безполезна дарба в случая, а защото на българина му писна, чашата преля, камбаната удари и т.н.

След като вече и младите в лицето на „ранобудните“ възстават срещу статуквото последователно и упорито, то път назад няма! А не трябва и да има!

Неслучайно и много нови партии като БНО (Българско национално обединение), ОПС (Обединение, прогрес и справедливост), „Република“, Патриотичен съюз, ГЕРБ 2 (?!?!?!?!) и пр. се появиха на хоризонта.

Добро впечатление ми направи Георги Георгиев от БНО , който демонстрира решителност и хъс да се бори за една по-добра България, която работи за семействата, хилядолетната култура, образованието на младото поколение, и в същото време не си затваря очите, а смята да предприеме реални мерки, с които да се бори срещу мафиотщината, тарикатлъка и агентурата, завзели властта у нас.

И докато чичковци със сини, червени и бимбяни ризи обясняват какво било преди и че повече нямало да бъде така, то новите лица са наистина амбицирани, устремени, можещи, надъхани. Няма ги напудрените фрази от учебниците по риторика, нито недодяланото ръкостискане на Бай Тошо; няма ги вече и наивните избиратели, вярващи на популизъм. След 24 години гръмки обещания, а преди това четири десетилетия криене в мазето, за да танцуваш „маймунски танци“, 2014 ще бъде годината на младите!

Както и всяка следваща след нея! И Терминал 2 вече ще служи само когато си ползваме отпуската…