Много хора държат на подаръците, когато имат някакъв повод. Било то рожден ден, имен ден, или голям празник като Коледа, те държат да получат подарък от близките си хора, защото така се чувстват уважавани. Аз съм на тотално противоположно мнение по този въпрос. Много повече бих предпочела да прекарам едно наистина пълноценно време с дадените хора, такова в което те не си гледат непрестанно в телефоните, въвлечени са максимално в разговора, който се води и се наслаждават на моята компания.

Това много повече ме радва, защото за мен това е по-истинско засвидетелстване на уважението и грижата на този човек за мен. Минаването с един подарък, който може да е избиран дълго време, но пък за сметка на това да сме се лишавали от контакта един с друг, за мен е меко казано посредствено.

Още повече когато става въпрос за наистина близки хора, които вече са ти подарили абсолютно всичко, за което може да си помисли човек.

Наречете ме луда или нещо друго, но това са моите разбирания за отношенията между хората. Защото за мен е много по-важно именно контактът и взаимоотношенията, отколкото материалните неща.