Всички обичат повече лятото, но за мен зимата е най-прекрасният сезон!

Да, лятото е топло, можеш да стоиш до късно вечер, да ходиш по почивки, разходки и е прекрасно, но зимата за мен носи в себе си своя неподправен чар – на сплотеност и уют.

Снегът вали, а ти си с любимият си под завивките и топлината е навсякъде. Да не забравяме и за червеното вино пред камината. Ами прекрасните вечери, след дългите изморителни студени дни. Зимата просто се нуждаеш от компания, както са казали хората: „Щом идва студеното, пазете си топлите отношения.“ Кой не се нуждае от прегръдка през снежните дни?

Изненадите през този период на годината са ежедневие. Да направиш топъл шоколад или курабиики. Ами Декември? Приказният ми любим Декември. Аз имам рожден ден на десети, сестра ми на двадесети и после следват Коледа и Нова година. Още от малка обожавам този месец, защото го свързвам с прекрасното време прекарано със огромното ми, хубаво семейство.

Никога не е късно да направиш един снежен човек или да украсиш коледната елха, няма значение на колко години си. Винаги е забавно занимание, с което ще можеш да се разсееш от ежедневните задължения. Все пак на Коледа стават и чудеса? Ти вярваш ли в тях и кой е твоят любим сезон?