biographКакто ви бях споделила и преди – списание “Biograph” ми е любимото в момента. Преди седмица си купих и юнското издание, което отново ме изненада приятно. Списанието за пореден път доказа, че не се поддава на простащината и акцентира върху културата, като посвети броя си на починалия наскоро култов български актьор – Чочо Попйорданов, както беше споделил и маркетинг директора му Светльо Кантарджиев в свое интервю пред “Сензация”.

В списанието се отделя по-сериозно внимание и на Рихард Вагнер по случай 200-годишнината от рождението му, както и на Желязната лейди – Маргарет Тачър, която също ни напусна наскоро.
Има и много други интересни биографии и публикации, една от които е материалът “11 дни в ада на Макдоналдс”, в който журналистът Илина Григорова разказва за 11-дневната си “диета”, която била съставена единствено от продукти на веригата за бързо хранене – “Макдоналдс” и била с почти научна цел.

За пореден път Биограф ме изненадаха с ценно и любопитно съдържание и затова реших да пиша отново в блога си за това списание. Вие четете ли го и какво мислите за качеството му?