Здравейте! Как сте? Харесаха ли ви съветите, които започнах в предния си блог? Припомням ви, че из модните сайтове попаднах на кратко ръководство за избор на бельо, подходящо за всяка фигура. Разгледахме какво е препоръчително за дами с по-малък бюст, за такива с по-широк таз и за тези с по-слаби тела. Сега продължава със следващия съвет. А именно – какво бельо да изберем при по-пухкаво коремче.

Най-доброто решение в случая е оформящото бельо, което може да бъде намерено навсякъде и в различни разновидности. То не само оформя красив силует, но е и изключително удобно за носене.

Това специално бельо е подходящо за носене от хора на всякаква възраст, пол и с форма на тялото. То прикрива несъвършенствата, като в същото време подчертава предимствата ни. Например фигурата ни може да изглежда стройна, извивките съвършени, а бедрата и коремчето прибрани. Решаващи в случая са съставът на еластан и найлон в материята. Тъй като, колкото по-голямо е количеството на еластан, толкова по-стегната е материята и ефектът става по-осезаем.

Но и при оформящото бельо изниква въпросът какво би ни подхождало и кое да изберем от богатия набор на пазара. За по-малка талия например, е подходящо бельо, което е със стягащ висок колан, на принципа на корсет.

Друг вариант е формованият пояс с висока талия, която стига под гърдите. Така се оформят стомаха, ханша и талията. Тук обаче трябва да се уверим, че горният ръб на пояса седи добре и не се плъзга или забелязва под дрехите.

За да не се вижда оформящото бельо под дрехите, е важно да изберем такова в телесни цветове, с плоски шевове и изчистена декорация.