Вечната дилема на работещата жена

Какво да сготвя днес?

Мисля, че това е въпросът, който си задава всяка жена поне веднъж седмично. Това е вечната дилема, която ни тормози все повече, особено работещите от нас. Искаме хем да е нещо бързо, хем да е вкусно, полезно и здравословно.

Трудно е, дами, знам. А ни е известно, че любовта на мъжа минава през стомаха и затова се стараем толкова, нали? Не мога да ви дам сигурно решение, но мога да дам следните съвети.

Изберете няколко рецепти, които харесват на вас и на другите около вас, но да са лесни и бързи. Научете се да ги готвите и със затворени очи и ги правете веднъж на 1-2 седмици.

Гответе голямо количество. Може да не е най-вкусното нещо на света да ядеш вчерашна храна, но с едно претопляне всичко си идва на мястото. Затова гответе така, че да се яде от тази храна поне 2 пъти.

Обменяйте идеи. Вие не сте единствената. Колежките в офиса, приятелките, съседките ви имат същата дилема. Обменяйте идеи помежду си. Това може да ви спести поне мисленето на тема какво да бъде тази вечер.

Правете си план за седмицата и пазарувайте наведнъж. Така няма да е нужно да мислите дали имате всички необходими продукти. Ще знаете, че всичко е готово и ви чака да творите домашното изкуство.

Е, дано съм ви била от полза. Това са моите съвети. Успех 🙂