Няма как едно модерно момиче да се поддържа в днешно време, без да посещава салон за красота, не само за традиционната прическа, но и за солариум, маски за лице и други разкрасителни услуги, които няма как да си направиш сама.

hairrrЗа съжаление следвайки бума в търсенето и салоните станаха много, кой от кой по-скъп и кой от кой по-некачествен в  услугите си. Наскоро моя приятелка се беше разочаровала за пореден път от фризьорка в изискан салон, която не само се държала надменно с нея, но и накрая прическата й нямала нищо общо с насоките, които тя й дала, което я принудило веднага да отиде при друг фризьор, който да поправи доколкото е възможно работата на първата.

Едва ли има жена в столицата, която някога да не е изпадала в подобно положение. Трудно е да откриеш наистина добър салон за красота, където се стараят да работят професионално, а не просто да ти вземат парите. Наскоро на мен ми бяха препоръчали един нов – бутиков салон Alure, към който реагирах със същия скептицизъм. Чак когато втора моя приятелка започна да ме убеждава да опитам, се престраших да го посетя, макар и още с известни резерви, но все пак последният път личната ми фризьорка ме беше разочаровала и реших да потърся алтернатива 🙂 Салонът се намира на ул. Проф. Героги Златарски 9 – между бул. Г.М. Димитров и Симеоновско шосе.

Е, останах много доволна от обслужването е Alure. Обстановката наистина е бутикова, оборудването също беше на ниво, и подстрижката наистина ми хареса – определено бях в ръцете на фризьор, който има опит и знае добре какво прави. Радвам се, че се престраших и открих още един добър салон, който вероятно ще посещавам редовно отсега нататък.